





- Tuotekoodi: ZZZ0011018
- EAN: 7350008410084
- Heti omasta varastosta
- Toimituskulut alkaen 5,90 € (Suomi)Nouto Häijään myymälästä0,00 €
Jos haluat sekä nesteytystä että paljon energiaa - tämä tuote on sinua varten. Yksi annos sisältää
40 grammaa hiilihydraatteja (500 ml). Käytä sitä ennen, aikana ja/tai jälkeen aktiivisuuden.
Juomasekoitus 160 perustuu hydrogeeliteknologiaan. Kun sekoitat sen veteen, saat nestemäisen
urheilujuoman, jossa on runsaasti maltodekstriiniä ja fruktoosia. Urheilujuoma muuttuu välittömästi hydrogeeliksi mahalaukun happamuuden vaikutuksesta. Hydrogeeli mahdollistaa
juoman tasaisen kuljetuksen vatsan läpi suolistoon, jossa vesi, suola ja hiilihydraatit imeytyvät.
• 40 grammaa hiilihydraatteja annosta kohden (500 ml)
• Ei lisättyjä keinotekoisia makuja
• Puhtaat - ei lisättyjä väriaineita tai säilöntäaineita
Maltodekstriini
Fruktoosi
Pektiini
Natriumalginaatti
Natriumkloridi
Ravintosisältö
100 grammaa / annos (40 g)
Energia 1683 kJ, 400 kcal /
663 kJ, 160 kcal
Rasva 0 g / 0 g
– josta tyydyttynyttä0 g / 0 g
Hiilihydraatit 99 g / 39 g
– joista sokeria 32 g / 13 g
Proteiini 0 g / 0 g
Suola 1 g / 0,4 g
62,50/KG
Vuonna 2015 ruotsalainen yritys Maurten keksi tavan tehdä urheilujuomat helpommin siedettäviksi kapseloimalla
hiilihydraatit hydrogeeliin. Menetelmä oli niin menestyksekäs, että vuotta myöhemmin maailman parhaat
maratoonarit käyttivät Maurtenin teknologiaa harjoituksissaan ja kilpailuissaan. Nämä urheilijat auttoivat
Maurtenia kehittämään ja hienosäätämään tuotteitaan nykyiseen muotoonsa. Maurten työskentelee myös
yhteistyössä useiden kansainvälisten tutkimushankkeiden ja yliopistojen kanssa, ja samanaikaisesti useita
tieteellisiä tutkimuksia on tehty ja tehdään arvioimaan teknologiaa ja tuotteita.
Hydrogeelejä käytetään laajalti elintarviketeollisuudessa, usein sakeutusaineina ja rakenteenmuodostajina. Hydrogeeli on
biopolymeeri- ja vesipohjainen rakenne, jossa on hyvin pieniä huokosia. Kolmiulotteisena verkostona kykyä pitää vettä se
näyttää ja käyttäytyy hieman kuin keittiön sieni.
Maurtenissa he ovat keksineet tavan rakentaa hydrogeelejä luonnollisista elintarvikkeiden ainesosista. Ja täyttäneet rakenteen
tehokkaimmalla energianlähteellä - hiilihydraateilla. Hydrogeelit on rakennettu kahden luonnollisen ainesosan yhdistelmästä:
Algiini - uutetaan ruskeiden levien soluseinistä.
Pektiini - löytyy omenoista, sitruunoista, porkkanoista ja tomaateista, mainitakseni muutamia.
Näitä kahta ravintokuitua on käytetty vuosikymmeniä elintarviketeollisuudessa. Yhdistettynä tarkasti oikeissa olosuhteissa
algiini ja pektiini muodostavat pH-herkän hydrogeelin.
Tämän teknologian avulla Maurten on pystynyt lisäämään hiilihydraattien määrää, vähentämään mahdollisia ruoansulatusongelmia ja poistamaan kaikki tarpeettomat ainesosat, jotka eivät edistä suorituskykyä.