





- Tuotekoodi: ZZZ0011019
- EAN: 73160717
- Heti omasta varastosta
- Toimituskulut alkaen 5,90 € (Suomi)Nouto Häijään myymälästä0,00 €
Energia kapseloituna luonnolliseen hydrogeeliin. Rakennettu kuudella ainesosalla - ei lisättyjä
väriaineita, säilöntäaineita tai makuja. 25 grammaa hiilihydraatteja annosta kohden. Voidaan
käyttää ennen, aikana ja/tai jälkeen aktiviteetin.
Tämä on Geeli. Teknisestä näkökulmasta perinteiset geelit ovat vettä ja hiilihydraatteja yksinkertaisesti sekoitettuna siirappeihin, usein sisältäen lisättyjä makuja ja säilöntäaineita. Geeli100 on
täysin erilainen. Se on biopolymeerimatriisi, täytetty ainutlaatuisella sekoituksella fruktoosia ja
glukoosia (suhde 0,8:1), mikä mahdollistaa jopa 100 gramman hiilihydraattien saannin tunnissa.
• 25 grammaa hiilihydraatteja annosta kohden
• Ei lisättyjä keinotekoisia makuja
• Puhtaat - ei lisättyjä väriaineita tai säilöntäaineita
Vesi
Glukoosi
Fruktoosi
Kalsiumkarbonaatti
Glukonihappo
Natriumalginaatti
Ravintosisältö
100 grammaa / annos (40 g)
Energia 1063 kJ, 250 kcal /
425 kJ, 100 kcal
Rasva 0 g / 0 g
– josta tyydyttynyttä 0 g / 0g
Hiilihydraatit 62,5 g / 25 g
– joista sokeria 62,5 g / 25 g
Proteiini 0 g / 0 g
Suola 125 mg / 50 mg
93,75/KG
Vuonna 2015 ruotsalainen yritys Maurten keksi tavan tehdä urheilujuomat helpommin siedettäviksi kapseloimalla
hiilihydraatit hydrogeeliin. Menetelmä oli niin menestyksekäs, että vuotta myöhemmin maailman parhaat
maratoonarit käyttivät Maurtenin teknologiaa harjoituksissaan ja kilpailuissaan. Nämä urheilijat auttoivat
Maurtenia kehittämään ja hienosäätämään tuotteitaan nykyiseen muotoonsa. Maurten työskentelee myös
yhteistyössä useiden kansainvälisten tutkimushankkeiden ja yliopistojen kanssa, ja samanaikaisesti useita
tieteellisiä tutkimuksia on tehty ja tehdään arvioimaan teknologiaa ja tuotteita.
Hydrogeelejä käytetään laajalti elintarviketeollisuudessa, usein sakeutusaineina ja rakenteenmuodostajina. Hydrogeeli on
biopolymeeri- ja vesipohjainen rakenne, jossa on hyvin pieniä huokosia. Kolmiulotteisena verkostona kykyä pitää vettä se
näyttää ja käyttäytyy hieman kuin keittiön sieni.
Maurtenissa he ovat keksineet tavan rakentaa hydrogeelejä luonnollisista elintarvikkeiden ainesosista. Ja täyttäneet rakenteen
tehokkaimmalla energianlähteellä - hiilihydraateilla. Hydrogeelit on rakennettu kahden luonnollisen ainesosan yhdistelmästä:
Algiini - uutetaan ruskeiden levien soluseinistä.
Pektiini - löytyy omenoista, sitruunoista, porkkanoista ja tomaateista, mainitakseni muutamia.
Näitä kahta ravintokuitua on käytetty vuosikymmeniä elintarviketeollisuudessa. Yhdistettynä tarkasti oikeissa olosuhteissa
algiini ja pektiini muodostavat pH-herkän hydrogeelin.
Tämän teknologian avulla Maurten on pystynyt lisäämään hiilihydraattien määrää, vähentämään mahdollisia ruoansulatusongelmia ja poistamaan kaikki tarpeettomat ainesosat, jotka eivät edistä suorituskykyä.