





- Tuotekoodi: ZZZ0011021
- EAN: 73187363
- Heti omasta varastosta
- Toimituskulut alkaen 5,90 € (Suomi)Nouto Häijään myymälästä0,00 €
Gel 160 on suurempi hydrogeelivaihtoehto, joka kapseloi 40 grammaa hiilihydraatteja joka annoksessa. Todistettu teknologia, rakennettu vain 6 luonnollisella ainesosalla - ei lisättyjä värejä,
säilöntäaineita tai makuja. Urheilijoille, jotka haluavat enemmän energiaa jokaisessa geelissä
polttoaineenaan harjoituksia ja kilpailuja varten.
Menossa pitkälle? Ota enemmän. Se on niin yksinkertaista. Gel 160 on urheilijoille, jotka haluavat
enemmän energiaa jokaisessa geelissä. Kestävyysurheilussa - suorituskyvyn ylläpitämiseksi -
on tärkeää tankata säännöllisesti. Jokainen polttoainehetki on tärkeä. Ja mitä pidemmälle
menet, sitä enemmän hiilihydraatteja tarvitset ylläpitääksesi suorituskykyäsi.
• 40 grammaa hiilihydraatteja annosta kohden
• Ei lisättyjä keinotekoisia makuja
• Puhtaat - ei lisättyjä väriaineita tai säilöntäaineita
Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.
Vesi
Glukoosi
Fruktoosi
Kalsiumkarbonaatti
Glukonihappo
Natriumalginaatti
Ravintosisältö
100 grammaa / annos (65 g)
Energy 1063 kJ, 250 kcal /
680 kJ, 160 kcal
Fat 0 g / 0 g
– of which saturates0 g / 0 g
Carbohydrates 62.5 g / 40 g
– of which sugar 62.5 g / 40 g
Protein0 g / 0 g
Salt125 mg / 80 mg
75,38/KG
Vuonna 2015 ruotsalainen yritys Maurten keksi tavan tehdä urheilujuomat helpommin siedettäviksi kapseloimalla
hiilihydraatit hydrogeeliin. Menetelmä oli niin menestyksekäs, että vuotta myöhemmin maailman parhaat
maratoonarit käyttivät Maurtenin teknologiaa harjoituksissaan ja kilpailuissaan. Nämä urheilijat auttoivat
Maurtenia kehittämään ja hienosäätämään tuotteitaan nykyiseen muotoonsa. Maurten työskentelee myös
yhteistyössä useiden kansainvälisten tutkimushankkeiden ja yliopistojen kanssa, ja samanaikaisesti useita
tieteellisiä tutkimuksia on tehty ja tehdään arvioimaan teknologiaa ja tuotteita.
Hydrogeelejä käytetään laajalti elintarviketeollisuudessa, usein sakeutusaineina ja rakenteenmuodostajina. Hydrogeeli on
biopolymeeri- ja vesipohjainen rakenne, jossa on hyvin pieniä huokosia. Kolmiulotteisena verkostona kykyä pitää vettä se
näyttää ja käyttäytyy hieman kuin keittiön sieni.
Maurtenissa he ovat keksineet tavan rakentaa hydrogeelejä luonnollisista elintarvikkeiden ainesosista. Ja täyttäneet rakenteen
tehokkaimmalla energianlähteellä - hiilihydraateilla. Hydrogeelit on rakennettu kahden luonnollisen ainesosan yhdistelmästä:
Algiini - uutetaan ruskeiden levien soluseinistä.
Pektiini - löytyy omenoista, sitruunoista, porkkanoista ja tomaateista, mainitakseni muutamia.
Näitä kahta ravintokuitua on käytetty vuosikymmeniä elintarviketeollisuudessa. Yhdistettynä tarkasti oikeissa olosuhteissa
algiini ja pektiini muodostavat pH-herkän hydrogeelin.
Tämän teknologian avulla Maurten on pystynyt lisäämään hiilihydraattien määrää, vähentämään mahdollisia ruoansulatusongelmia ja poistamaan kaikki tarpeettomat ainesosat, jotka eivät edistä suorituskykyä.